Invitation til debat og musik på FN’s Fredsdag

EN DAG OM FRED

Invitation til debat og musik på FN’s Fredsdag

21. september er FN’s Internationale Fredsdag. I København vil dagen byde på sange om fred, oplæg om international konfliktløsning, eksempler på konfliktløsning i praksis og diskussion af en ambitiøs ikke-militær sikkerhedspolitik. Partiernes forsvarspolitiske ordførere er inviteret med til dialog om hvordan freden kan sprede sig.

Dagen med fred afholdes i Dome of Visions ved Det Kongelige Bibliotek, og afsluttes med aftenkoncert med legendariske Arne Würgler og Band, der spiller og synger sange til håbet om en bedre og fredeligere verden.

dome

Dagen er arrangeret af Fredsministerium.dk sammen med Center for Konfliktløsning, Centre for Resolution of International Conflicts, FN-forbundet, Rådet For International Konfliktløsning og studenterforeningen Consilium.

FN’s Fredsdag er ikke bare en markering af ønsket om fred; men også en dag, hvor FN opfordrer til global våbenhvile. En dag med våbenhvile kan betyde, at fredsforhandlinger genoptages, og at humanitære organisationer får mulighed for at bringe medicin, mad, telte ud i konfliktområder – hvis regeringer og civilsamfund følger op med handling.

Alle er velkomne – det er gratis at deltage!

Se program her>>

 

Comments are closed